• Home
  • Blog
  • Gezien worden in het nieuwe jaar
Gezien worden in het nieuwe jaar 3

Gezien worden in het nieuwe jaar

Iedere ondernemer kent het wel. Je stelt in het begin van het jaar een aantal ‘potjes’ (lees: spaardoelen) op zodat je het komende jaar kan investeren. Deze potjes zijn cruciaal voor het overzicht en voortbestaan van jouw onderneming. Om een aantal voorbeeld potjes te noemen:

  • Nieuwe kantoormeubelen;
  • Een nieuwe laptop;
  • Die ene 80 inch televisie voor in de vergaderruimte;
  • Het bedrijfsuitje dat je ieder kwartaal met je team doet;
  • De grotere bus met meer laadruimte.

En dan komt het ‘oh ja’ moment… Je hebt helemaal de zichtbaarheid van jouw bedrijf over het hoofd gezien. Maar het budget is op en “de klanten blijven vooralsnog komen dus het is nog niet zo erg toch?” Deze vraag horen wij vaak in gesprekken met onze toekomstige klanten. Wij hebben hierop maar één antwoord: “Hoe snel wil en kun je groeien als er wél nieuwe klanten bij komen?”

Een confronterende vraag, dat begrijpen we. Wij kunnen deze groei uiteraard niet garanderen, maar wel bespoedigen. Je remt de potentie van de groei van jouw bedrijf af door in dit gedachtegoed te blijven hangen. Onze tip? Neem het volgend jaar wel mee in de begroting.

“Ik ga er vanaf volgend jaar rekening mee houden”

Je wil rekening gaan houden met hoe vaak jouw bedrijf opvalt bij jouw (potentiële) klanten. Dan kun je inderdaad vanaf volgend jaar rekening houden met een budget voor bijvoorbeeld:

  • Aansprekende lokale advertenties in kranten of clubbladen;
  • Actieve en inspirerende video’s om jouw social media kracht bij te zetten;
  • Een nieuwe webshop om jouw producten/diensten online ook aan te kunnen bieden.

Of geef jouw website een make-over en zorg ervoor dat jouw website zich (weer) aansluit bij de groei die heeft plaatsgevonden binnen jouw onderneming. Wat je ook doet, zorg ervoor dat jouw bedrijf weer goed naar voren komt bij jouw doelgroep!

Maar het kan slimmer!

Waarom wachten tot volgend jaar? Bij Pulsief bieden we in de meeste gevallen tijdens de laatste twee maanden van het jaar de mogelijkheid tot voorfinanciering. Dit doen we met ieder budget waarin wij geen ‘voorschot’ hoeven te doen. Een aantal scenario’s waarin onze voorfinanciering geldig is vind je hieronder:


Situatie 1:

Je kiest ervoor om ons jouw nieuwe drukwerk en de opmaak hiervan te laten verzorgen. Wij zijn bijvoorbeeld 4 uur bezig met de opmaak hiervan en de drukkosten zijn €49,-. De kosten die wij jou dan direct factureren zijn in dit geval: €49,-. De factuur voor de 4 uur opmaak krijg je dan van ons netjes in januari van het nieuwe boekjaar toegezonden. Wij hanteren een uurtarief van €65,-.

Dit jaar: €49,-
Volgend boekjaar: €260,-


Situatie 2:

Je kiest voor die nieuwe maatwerk website omdat de huidige website inmiddels verouderd en slecht toegankelijk is op mobiele telefoons. Wij maken een maatwerk website vanaf €1049,- voor jou. Je neemt hierbij ook een Pulsief Servicepakket af. Goede keus! Omdat je liever bezig bent met jouw klanten dan dat je je bezig houdt met het onderhouden van de splinternieuwe website. Je betaald in dit geval alleen het Servicepakket voor de resterende tijd in het huidige jaar. De factuur voor de maatwerk website krijg je dan in januari van het nieuwe jaar.

Dit jaar: €31,99
Volgend boekjaar: €1049,- eenmalig, €31,99 per maand.


Op deze manier hoeft de uitstraling van jouw bedrijf dus niet langer vergeten te worden óf te wachten. Wij zorgen voor jouw off- & online reclame terwijl jij je bezig houdt met jouw klanten. Zo kunnen we elkaar een handje helpen en direct voor jou aan de slag gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van wat wij doen?

Bij het invullen van onderstaande velden ga je akkoord met het ontvangen van emails & onze Privacy Verklaring.

Gezien worden in het nieuwe jaar 5

Kunnen we ergens bij helpen?

Wij horen graag van je!