Het belang van een huisstijl 4

Het belang van een huisstijl

Een goede en vooral herkenbare huisstijl is enorm van belang voor jouw bedrijf. Hoe weet iemand anders namelijk dat het om jouw uiting gaat. Of het nou gaat om reclameborden, een website of een bedrijfsvideo inclusief logo animatie. Het moet direct duidelijk zijn dat het om jouw bedrijf gaat.

Dit kun je op verschillende manieren doen, maar de basis hiervan is een duidelijke huisstijl. De huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Een huisstijl bestaat uit de wijze hoe je jouw bedrijf naar buiten toe presenteert. Dit gaat om: hoe je je gedraagt (hoe kleed je je?), design (bijvoorbeeld jouw logo, briefpapier, bedrijfsvideo) en om de wijze waarop je communiceert (spreek je mensen aan met u of jij? Post je veel op social media?) Dit komt tot uiting in alle vormen van multimedia naar buiten toe. Denk hierbij dus bijvoorbeeld aan:

Logo
Visitekaartje
Reclameborden
Signing
Logo animatie
Bedrijfsvideo
– Social media inzet
Website/webshop

Het is dus niet enkel belangrijk dat alles er tip top uit ziet maar ook dat de vertegenwoordigers van jouw bedrijf op de hoogte zijn van hoe jij je naar buiten toe wil tonen. Zelf hebben wij recentelijk onze huisstijl veranderd, we tonen je hieronder graag onze visitekaartjes met een duidelijk beeld van voor en na de transformatie. Deze rebranding van ons bedrijf en dus ook de huisstijl is weloverwogen gedaan kort na de periode waarin wij besloten hebben een kantoor te openen. Wellicht sta jij met jouw bedrijf op een herkenbaar punt maar weet je niet waar je moet beginnen. Wij bieden onze expertise graag aan om vrijblijvend met jou om de tafel te sparren.

Het belang van een huisstijl 1

Op de hoogte blijven van wat wij doen?

Bij het invullen van onderstaande velden ga je akkoord met het ontvangen van emails & onze Privacy Verklaring.

Het belang van een huisstijl 6

Kunnen we ergens bij helpen?

Wij horen graag van je!