Update Servicepakket

& nieuwe server

Wij zijn volledig overgestapt op een gloednieuwe server. Behalve dit hebben we nog meer goed nieuws. We hebben namelijk extra onderdelen toegevoegd aan het servicepakket. Wat betekent dit voor jouw website/webshop? Je profiteert op zeer korte termijn van de volgende voordelen.


Update – Servicepakket & nieuwe server 11

Nieuwe server

Voordat we naar deze kansen gaan kijken is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar het doel van jouw website. Zo kan jouw website bijvoorbeeld de volgende (zeer globale) doelen hebben:

  • Geen datalimiet. Bij meer bezoekers loop je zo geen risico op uitval. Zo schaalt jouw website mee als je meer bezoekers gaat ontvangen;
  • Meer controle op serverniveau waardoor de optimalisaties (en dus ook prestaties) van jouw website beter worden;
  • De laadtijd van jouw website/webshop gaat sneller worden, nóg sneller dan het nu al is;
  • De server is speciaal geoptimaliseerd voor onze bouwstijl!

De server upgrade zal voor iedere klant gelden en deze upgrade ontvangen zowel onze bestaande klanten als de nieuwe klanten volledig vanuit ons. Zonder extra kosten dus!

Verbeteringen SEO & Service Informatiepakket!

Maar wij versterken niet alleen de servers. We werken zoals benoemd ook actief mee in het verbeteren van jouw vindbaarheid op Google. Maak je gebruik van het Service & SEO Informatiepakket? Dan geldt dat je op zeer korte termijn gebruik kan maken van de volgende verbeteringen:

  • SEO module implementatie. Dit zorgt ervoor dat jouw website/webshop automatisch een stuk beter vindbaar wordt in Google.
  • De website richt zich meer op de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden.
  • Je kunt zien waar mensen momenteel geïnteresseerd in zijn. Door hier jouw content op aan te passen verhoog je jouw bereik in de toekomst.
  • Het kunnen zien hoe jouw website presteert ten opzichte van de concurrentie.
  • Het bijhouden of de website rankings van jouw website. Ga je erop vooruit of achteruit?
  • Automatische SEO Schema invoering.

Er zijn ook een aantal onderdelen die je zelf kunt toepassen door deze SEO module zoals:

  • Bedrijfsgegevens invoeren zorgt ervoor dat deze gegevens gelinkt worden met Google, waardoor je ook makkelijker gevonden wordt op jouw bedrijfsnaam;
  • Contactinformatie in de module wordt automatisch geüpdatet op Google zodra je deze in de module update;
  • Directe link tussen jouw website en Google Search Console. Zo is Google altijd op de hoogte van wat er op jouw website staat. Dit werkt goed om beter gevonden te kunnen worden.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze (nieuwe) mogelijkheden binnen het pakket willen we jullie aanraden, voor zover je dit nog niet gedaan hebt, een account te maken bij de volgende diensten:

- Google Search Console

- Google Analytics

- Google Mijn Bedrijf

Wat betekent dit nou voor mij?

Om je een inzicht te geven van wat we nu concreet met deze verbeteringen op het gebied van vindbaarheid bedoelen, hebben we onderstaand een voor en na situatie geschetst vanuit Google.

Voor

Update – Servicepakket & nieuwe server 12

Na

Update – Servicepakket & nieuwe server 13

Wij kijken er naar uit om jullie op deze manier een nóg betere service aan te bieden.

Ga naar de inhoud