Logo ontwerpen


Het logo, de fundering van jouw onderneming.

Door een professioneel logo te laten ontwerpen zorg je bij jouw doelgroep voor duidelijkheid en herkenning gebaseerd op wat jij wilt uitstralen.

Logo ontwerpen

Een logo is veel meer dan gewoon een afbeelding. Het hebben van een sterk en duidelijk logo is erg belangrijk voor jouw onderneming omdat het zorgt voor een gevoel en herkenning bij jouw doelgroep. Daarnaast geeft een logo binnen een seconde aan hoe jij als bedrijf over wilt komen. Het is de fundering van jouw onderneming.

Maar hoe kom je nou aan een logo dat past bij jouw onderneming en dienst of product?

Bij Pulsief houden wij rekening met een aantal factoren die ervoor gaan zorgen dat het logo wat wij voor jou ontwikkelen ook echt past bij jouw onderneming.

We beginnen met een goede bak koffie en een gesprek. Hierin gaan we kijken naar wat jouw onderneming bereiken wil en wat het moet gaan uitstralen. Daarbij gaan we kijken naar een aantal kleuren en deze vastleggen voor jouw logo. Kleuren stralen namelijk een gevoel uit en deze moeten passen bij jouw onderneming. Ook kijken we naar wat je als onderneming wilt bereiken om zo een vorm te kiezen bij jouw onderneming. Denk aan sportiviteit, verkoop van fietsen, het verwisselen van autobanden, webdesign etc. Het kan zo breed zijn als jij zelf wilt.

Met het doel en de kleuren van de onderneming beginnen we met het uitwerken van een aantal ontwerpen. Zodra de ontwerpen gerealiseerd zijn zorgen we dat we samen met jou de ontwerpen door nemen en de beste er uit halen! We nemen jouw toekomstige huisstijl ook al mee in het ontwerpen van een logo. Wil je een aantal logo’s samen voegen? Wil je toch nog wat veranderingen zien? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent over het eindproduct en we stoppen op geen enkel moment met adviseren!

Bij het ontwerpen van een logo zullen wij jou meenemen door het hele proces. Jij bent namelijk eigenaar van het logo en wij zullen er dan ook voor zorgen dat jij er tevreden mee bent en het uitstraalt wat jouw onderneming uitstraalt.

Heb je al jaren een logo?

Dan zorgt dit logo bij jouw klanten en doelgroep al voor herkenning. Dit betekent echter niet dat het logo uit de tijd hoeft te raken. Het vernieuwen van logo's (of een huisstijl) vraagt om een aanpak die erg lijkt op wat wij hierboven hebben uitgelegd. Met als grootste verschil, respect voor jouw huidige logo, de gedachte hierachter en continuïteit. Het laatste dat je namelijk wil is dat mensen een offerte krijgen, of jouw bus zien rondrijden en jouw logo niet meer herkennen. Wij gaan hier graag samen met jou mee aan de slag.

Wil jij met ons samen werken voor een nieuw of beter logo? Neem dan eens contact met ons op en dan drinken we binnenkort samen een bakje koffie! Wil je eerst zien wat we voor andere klanten hebben mogen betekenen? Kijk dan even bij onze klanten.

Logo 4

Kunnen we je ergens bij helpen?