Video laten maken


Jouw verhaal op beeld!

Video wordt steeds meer gebruikt. Je kan social media niet openen of je wordt er mee dood gegooid. Dit heeft een duidelijke reden, wij vertellen je hier graag meer over.

Video

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsvideo, productvideo of animatie? Samen met jou kijken wij naar jouw verhaal en vertalen wij dat naar een video passend bij jouw bedrijf en doelgroep!

Met een bedrijfsfilm is het gemakkelijker om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Deze kun je bijvoorbeeld onderbrengen in jouw eigen website of webshop.

Bij Pulsief richten wij ons op videoproducties voor verschillende ondernemingen. Wij ontwikkelen duidelijk gerichte video's aangepast naar jouw doelgroep zodat je die ook daadwerkelijk bereikt.

Naast bedrijfsvideo's richten wij ons ook op productvideo's. Hierbij lichten wij jouw product uit en zorgen wij dat het aantrekkelijk is voor de doelgroep.

Wil je een animatie video waarin jouw logo geanimeerd is, of een informerend verhaal weergegeven word? Wij hebben ervaring met Adobe After Effects waarin wij te gekke animaties voor jouw bedrijf kunnen realiseren!

Het maakt niet uit wat voor soort video jij wilt. Bij elke soort video houden wij rekening met de vorm waarin jij het wilt gaan uiten. Denk hierbij aan Instagram, Facebook, advertenties, Snapchat etc. Vooraf overleggen wij met jouw hoe je de video's wilt gaan gebruiken en zorgen wij dat deze op maat afgeleverd worden en geoptimaliseerd zijn voor het kanaal!

Video 4

Kunnen we je ergens bij helpen?