Webshop laten maken


Een webshop op maat? Dat kan!

Heb jij ook behoefte aan dat jouw webshop de regels van het online shoppen volgt maar wil je er toch jouw eigen webshop van maken? Snappen we, dat regelen we graag voor je!

Webshop laten maken

Ben je op zoek naar een platform om jouw producten te verkopen? Hier helpen wij jou graag bij.

Je hebt een product. Of je deze nou al jaren of dagen hebt maakt niet uit, het product wil je verkopen maar jij wilt hiervoor geen fysieke winkel openen. Of misschien wil je juist wel jouw fysieke winkel een boost geven met een extra online winkel. Goede redenen om een webshop te openen. Je hebt het besluit gemaakt, en nu?

Bij Pulsief weten we dat het overzicht hierin snel kwijt kan zijn en helpen we jou weer te focussen op wat belangrijk is. Jouw product(en) in de online markt zetten. De webshop bouwen wij, uiteraard samen met jou. Wij ondersteunen jou in benodigdheden voor iedere webshop zoals bijvoorbeeld het koppelen van jouw Payment Service Provider aan de webshop.

Wil je meer inzicht in hoe jouw WooCommerce webshop presteert? Dat vinden wij logisch, dit bieden wij dus ook aan in ons Pulsief Service & SEO Informatiepakket waarbij we behalve alles in het Service pakket je ook inzicht bieden in hoe jouw website scoort op Google, hoe jouw concurrenten scoren op Google en een gedetailleerd rapport van jouw WooCommerce webshop.

Websites en webshops vereisen 2 verschillende manieren van aanpak. Een webshop is uiteraard uitgebreider maar kan logischerwijs ook gewone informatiepagina's bevatten. Hierdoor kun je een WooCommerce webshop ook goed in een reeds bestaande door ons gebouwde WordPress website laten bouwen. Voor inzicht in wat er mogelijk is binnen jouw budget voor een webshop hebben wij hieronder een overzicht samengesteld.

De "framework" webshops zijn perfect voor iedereen die enkel een nieuwe "smoel" wil voor zijn website. De websites die wij voor dit doel hebben ontworpen kun je hier inzien:


Liever een webshop op maat gemaakt? Dat regelen wij graag voor jou!

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor maar

€949,-

Framework

Ontworpen door ons op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant;


Aangepast met jouw logo en kleuren


Pulsief front-end framework;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt door ons gevuld t/m 20 pagina's met jouw eigen aangeleverde content.


Wil jij ook een webshop starten en heb je nog niet het budget om het volledig aan te pakken? Hier zijn onze framework webshops voor in het leven geroepen.

Vanaf

1349,-

Maatwerk

Volledig maatwerk ontwerp van jouw webshop passend bij jouw wensen.


Volledig passend bij jouw huisstijl


Pulsief front-end framework;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt door ons gevuld t/m 30 pagina's met jouw eigen aangeleverde content.


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Vind je het pittig om zelf teksten te schrijven en goede productfoto's aan te leveren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Graag adviseren wij je hierover.

Webshop laten maken 4

Kunnen we je ergens bij helpen?