Website laten maken in Dinxperlo


Een website op maat? Dat kan!

Heb jij ook behoefte aan 1 partij die alles rondom jouw online wensen uit handen neemt? Of wil je liever gewoon een website als “online visitekaartje”, een online teken van leven zodat je te vinden bent? Graag lichten wij de mogelijkheden toe. Kom dan eens langs op ons kantoor in Dinxperlo.

Website laten maken in Dinxperlo

Wil jij een website laten realiseren in de omgeving Dinxperlo? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Pulsief is gevestigd in Dinxperlo en heeft de juiste kennis en mensen aan boord om al jouw wensen rondom een eigen website te kunnen realiseren.

Wij werken aan alle multimedia aspecten van jouw bedrijf. Zoals gezegd zijn wij creatief met multimedia en willen wij graag jouw partner op alle fronten zijn. Denk hierbij aan het maken van een website of een webshop. Maar als jouw (nieuwe) bedrijf een logo wil laten ontwikkelen of dat het logo wel een opknapbeurt kan gebruiken staan wij natuurlijk ook voor jou klaar.

Het voordeel aan het samenwerken met Pulsief is dat alle uitingen zoals bijvoorbeeld drukwerk of jouw huisstijl altijd aangepast worden naar jouw bedrijf en doelgroep. Dit doen we dus uiteraard ook voor jouw website. Het realiseren van een website vanuit ons kantoor in Dinxperlo kan al gerealiseerd worden binnen 2 weken! In de eerste week maken wij een ontwerp voor jou. Ontwerp akkoord? Mooi!

Dan gaan we direct aan de slag met de bouw van jouw nieuwe WordPress website. Dit verzorgen we binnen de tweede week. Vanaf dat moment zijn we afhankelijk van het door jou aanleveren van de correcte informatie die op de website mag komen te staan. Indien alles van te voren al bekend is kunnen we vanuit ons kantoor in Dinxperlo dus binnen 2 weken een nieuwe website voor jou realiseren.

Contact opnemen?

Omdat ons kantoor in Dinxperlo is gevestigd kun je ook altijd langskomen op ons kantoor. Meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen die wij rekenen voor een website? Of wil je gewoon meer weten over websites of contact opnemen? Graag vertellen wij jou alles wat je wil weten.

Voor maar

€699,-

Framework

Ontworpen door ons op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant;


Aangepast met jouw logo en kleuren


Pulsief front-end framework;


Wordt door ons gevuld t/m 20 pagina's met jouw eigen aangeleverde content.


Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up to date is? Hier zijn onze framework sites ideaal voor.

Vanaf

1049,-

Maatwerk

Ontworpen door ons toegespitst op de vraag van jouw branche;


Volledig maatwerk ontwerp van jouw website passend bij de wensen van jouw bedrijf.


Pulsief front-end framework;


Wordt door ons gevuld t/m 30 pagina’s met jouw eigen aangeleverde content.


Vind je het pittig om zelf teksten te schrijven en foto’s aan te leveren? Dat kunnen wij ons voorstellen. Graag adviseren wij je hier rond de tafel verder over.

Website in Dinxperlo 4

Kunnen we je ergens bij helpen?