Website laten maken


Verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf

Heb jij ook behoefte aan 1 partij die alles rondom jouw online wensen uit handen neemt? Of wil je liever gewoon een "online visitekaartje", een online teken van leven zodat je te vinden bent? Graag lichten we de mogelijkheden toe.

Website laten maken

Ben je op zoek naar een nieuwe (online) uitstraling maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat horen we vaker.

Of de huisstijl nou door ons ontwikkeld is of niet, wij bieden je hierin graag advies en kunnen komen tot een goed passende oplossing voor iedere wens. Of je nou puur online te bezichtigen wil zijn of juist wil gaan voor meer conversie via jouw website. Bij Pulsief weten we hoe we dit samen met jou kunnen bereiken.

Indien je het volledige onderhoud van de website uit handen wil geven en er zelf geen omkijk naar wil hebben dan bieden wij hiervoor een oplossing. Het Pulsief Servicepakket biedt naast dagelijkse updates én backups ook ondersteuning indien je bijvoorbeeld een bericht op jouw website wilt plaatsen of een nieuw product op jouw webshop wilt toevoegen.

Websites en webshops vereisen 2 verschillende manieren van aanpak ondanks dat ze grotendeels op hetzelfde systeem berusten. Indien je wilt starten met een webshop lees dan vooral hier eens verder. Uiteraard is het ook mogelijk om door ons gebouwde websites later uit te breiden met een webshop. Voor inzicht in wat er mogelijk is binnen jouw budget voor een website hebben wij hieronder een overzicht samengesteld.

De "framework" websites zijn perfect voor iedereen die enkel een nieuwe "smoel" wil voor zijn website. De websites die wij voor dit doel hebben ontworpen kun je hier inzien:


Liever een website op maat gemaakt? Dat regelen wij graag voor jou! Kijk vooral eens bij onze klanten. Wij hebben inmiddels al een aantal maatwerk projecten achter de rug.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor maar

€699,-

Framework

Ontworpen door ons op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant;


Aangepast met jouw logo en kleuren


Pulsief front-end framework;


Wordt door ons gevuld t/m 20 pagina's met jouw eigen aangeleverde content.


Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up to date is? Hier zijn onze framework sites ideaal voor.

Vanaf

1049,-

Maatwerk

Ontworpen door ons toegespitst op de vraag van jouw branche;


Volledig maatwerk ontwerp van jouw website passend bij de wensen van jouw bedrijf.


Pulsief front-end framework;


Wordt door ons gevuld t/m 30 pagina’s met jouw eigen aangeleverde content.


Vind je het pittig om zelf teksten te schrijven en foto’s aan te leveren? Dat kunnen wij ons voorstellen. Graag adviseren wij je hier rond de tafel verder over.

Website laten maken? 4

Kunnen we je ergens bij helpen?