Kennis maken met ons team


Ons streven? Dé partner blijven voor jouw bedrijf!

Wij streven ernaar dé partner te blijven voor alles wat met de uitstraling van jouw bedrijf te maken heeft. Wij van Pulsief helpen je hier graag bij.

Ons team

Op zoek naar een team jonge professionals in de multimedia branche om jouw reclame behoefte te realiseren?

Dan ben je bij Pulsief aan het juiste adres. Vanuit onze werkbasis in Dinxperlo werken wij aan toffe projecten met leuke klanten waar wij trots op zijn! Wij streven ernaar dé partner te blijven voor alles wat met de uitstraling van jouw bedrijf te maken heeft. Of dit nou online of offline is maakt voor ons niet uit omdat wij voor beiden dé partner zijn. Ga je voor meer inzicht in jouw markt of wil je graag de aankleding van jouw bedrijf een nieuwe "smoel" geven?

Wij van Pulsief helpen je hier graag bij. Maak hieronder kennis met ons team. Wil je gewoon graag eens om de tafel? Neem dan contact met ons op!

Creatief met multimedia ben je niet zomaar natuurlijk. Het is niet alleen iets dat in je zit maar dat je vooral ook wil uiten. Ik uit dit met name in

het ontwerpen en creëren van video's, huisstijlen en drukwerk.

Ramon Liebrand

Oprichter Pulsief

Plezier in wat je doet straalt ook altijd uit naar de kwaliteit van je werk. Ik kan mijn plezier en creativiteit kwijt in het online gedeelte van Pulsief. Wij gaan met veel plezier aan de slag met jouw wens.

Niek Rave

Oprichter Pulsief

Ons team 4

Kunnen we je ergens bij helpen?