Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Diego Art - Edelsmederij

Klantvraag

"Ik heb een webshop, deze wil ik vernieuwen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?"

"Ik zou graag willen starten met een vernieuwde webshop, kunnen jullie mij hierbij helpen? Ook heb ik reeds een webshop en ik wil niet alle producten handmatig opnieuw hoeven toevoegen, weten jullie hier een oplossing voor?"

Wij maken het makkelijk voor je.

Het vernieuwen van een webshop is een investering die je eens in de 3 tot 4 jaar doet. Webshops vernieuwen in techniek, er komen nieuwe mogelijkheden bij en je verbeterd door een goede uitstraling het vertrouwen bij jouw klanten. En dit is zelfs het geval als je gebruik blijft maken van het zelfde basissysteem, namelijk WordPress in combinatie met WooCommerce.

Ons voorstel luidde: Wij kunnen een nieuwe webshop maken die gebruik maakt van de meest moderne technieken zonder dat jij jouw producten uit jouw oude WooCommerce shop handmatig hoeft in te laden. Ook voegen we hier het Pulsief systeem aan toe om het makkelijker te maken om informatie pagina's aan te passen.

Ook hebben we aangeboden de volledige verdere verbeteringen aan de webshop aan te brengen. Jacqueline wilde dit toch liever zelf doen. (achteraf noemde ze dit: "onhandig, het is zo veel werk om zelf te doen")

Voorstel

Oplossing

Van productimport tot eindproduct.

Jacqueline was al snel overstag en we zijn dan ook al snel aan de slag gegaan. De afspraak luidde: Wij realiseren binnen een week een eerste ontwerp voor de home pagina en zullen overige te ontwerpen pagina's hierop afstemmen. Vervolgens leveren wij een week na akkoord de eerste technische oplevering van jouw webshop (inclusief alle producten uit jouw huidige webshop). Het eerste ontwerp was al direct akkoord en ze was érg te spreken over het gebruik van beeldmateriaal. De teksten mochten van de huidige webshop worden overgenomen. Hierdoor kreeg Jacqueline al snel een goed beeld van hoe het eruit zou komen te zien.

In de huidige webshop werd er bijvoorbeeld geen onderscheid gemaakt tussen verschillende varianten van producten. Zo waren er bijvoorbeeld wel kettingen te bestellen met verschillende kleuren glasbollen. Maar deze keuzes werden door de webshop niet correct aan de klant voorgelegd. Voor bezoekers is dit onlogisch waardoor de potentiële klant vaak toch besluit om op zoek te gaan bij de concurrent.

Uiteindelijk heeft Jacqueline een goede vriendin bereidt gevonden om deze variaties en opbouw voor haar in te vullen. Dit is ontzettend veel werk om handmatig in te voeren en heeft dus ook meerdere maanden geduurd.

Dus ook al heb je een huidige webshop, we kunnen altijd verbeteringen voor jou toevoegen. Gezien onze ervaring kunnen wij dit vaak al binnen een week regelen nadat alle informatie bij ons bekend is. Hiermee bespaar je jezelf tijd en een hoop gedoe.

Een fantastisch resultaat waar ik weer blij mee kan zijn!

"In de toekomst ga ik niet besparen op de laatste loodjes van het invullen van de webshop. Gelukkig was de webshop na de eerste technische oplevering al voor 99% gevuld. Het gebruik van foto's, de logische opbouw en de ronduit fantastische uitstraling is waarom ik zo blij ben dat ik voor Pulsief heb gekozen".

De klant had vooraf meerdere offertes aangevraagd en behalve dat wij de partij waren die het meest voordelig waren. Waren wij ook de partij die de offerte zonder teveel vakjargon hebben voorgelegd én het meest volledige pakket aan hebben geboden. Hier worden wij natuurlijk ook altijd blij van!

Reactie klant

Diego Art 4

Ook zo'n te gek project starten?

Neem dan snel contact met ons op!

Diego Art 5

Kunnen we je ergens bij helpen?