Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Lakeside Horror

Klantvraag

Wij hebben een manier nodig om ons evenement bekend te laten worden bij de doelgroep.

Een waar multimedia project. De klant kwam bij ons met de vraag om een manier te bedenken om nieuwe mensen kennis te laten maken met Lakeside Horror. Het nieuwste evenement op het terrein van Markant Outdoor.

De ticketservice voor de website werd reeds opgebouwd door een externe partij toen ons ook de vraag werd gesteld om een "onepage" website te ontwikkelen. Deze zal gebruikt gaan worden om het opkomende evenement te promoten.

Een onepage website als promotie platform & veel meer.

Het was voor ons al vrij snel duidelijk wat er diende te gebeuren. Om een daadwerkelijk eng evenement te kunnen organiseren heb je ook een eng maar toch herkenbare huisstijl nodig. Met deze reden hebben wij dan ook voorgesteld een tekstueel logo te gaan gebruiken waarbij de tekst zelf ook direct het beeldmerk is. Daarbij heeft de klant ook direct de noodzaak voor verschillende drukwerk items zoals hekwerk doeken & grote reclame uitingen voor langs de snelwegen uitgesproken. Het was allemaal direct akkoord en wij konden verder aan de slag met de uitwerking.

Voorstel

Oplossing

Een daadwerkelijk enge huisstijl!

Nadat het logo, de huisstijl en de logo animatie akkoord bevonden waren hebben wij op locatie een aantal video's gemaakt die zij zowel gebruiken op de website als voor korte teasers om op Facebook promotie mee te maken.

Na 1 week werd het ontwerp van de website akkoord bevonden en precies één week later kon de klant al door zijn nieuwe website heen klikken. Zodra de teksten ontvangen waren hebben we de website live geplaatst.

De snelheid en service is een reden waarom wij terugkomen.

De klant is uitermate tevreden met de stijl die wij voor hen hebben mogen realiseren. Vooral de snelheid en de service die wij bieden hebben hen overtuigd ook recentelijk weer nieuwe opdrachten bij ons onder te brengen.

Natuurlijk zijn wij ook héél erg trots op het resultaat en willen wij de klant nogmaals hartelijk bedanken voor het leuke traject! Ook wordt ons systeem waarmee de website is gebouwd en die gebruikt kan worden om pagina's aan te passen als erg prettig ervaren. De borden en reclame uitingen zijn al te zien langs de A12 en op vele andere plekken.

Reactie klant

Lakeside horror 4

Ook zo'n te gek project starten?

Neem dan snel contact met ons op!