Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Lingerlo

Klantvraag

Ik ben opzoek naar een website die makkelijk is in onderhoud en waar ik zelf ook aanpassingen op kan aanbrengen.

Een simpele maar duidelijke vraag. Lingerlo is een lingeriespeciaalzaak in het hartje van Dinxperlo. De website van Lingerlo was verouderd, onoverzichtelijk en niet handig voor de klant aangezien zij deze zelf maar lastig aan kon passen. Hiervoor is zij bij Pulsief terecht gekomen om samen te gaan kijken naar een nieuwe vorm voor haar website.

Een duidelijke website met een overzicht van merken en producten.

Na een gesprek met de klant was het voor ons duidelijk wat er moest gebeuren. Er moest een duidelijke huisstijl geïmplementeerd gaan worden waarbij duidelijkheid en overzicht centraal stond. De website moest vooral gericht worden op haar vaste klanten zodat, mochten er nieuwe producten toegevoegd moeten worden of nieuwe merken, haar klanten deze makkelijk konden vinden op haar nieuwe website. We hebben dus rekening gehouden met ons frond-end systeem dat zij gemakkelijk zelf wijzigingen kon toepassen op de website.

Voorstel

Oplossing

Een heerlijk rustige website

Voor de kleuren op de website hebben we hoofdzakelijk gebruik gemaakt van een mint groen. Hier is voor gekozen omdat dit een mooie, rustige kleur is maar ook vrij tijdloos. Dit zorgt er dus voor dat de klant met een rustige blik naar de website kan kijken en dat Lingerlo met deze website nog een tijd vooruit kan zonder dat er grote wijzigingen nodig zijn op haar website. Daarnaast hebben wij gebruik gemaakt van ons eigen front-end systeem waarin zij makkelijk zelf aanpassingen toe kan brengen zonder dat zij ons nodig heeft.

Duidelijk en behulpzaam!

Lingerlo is zeer tevreden met het eindresultaat. Ze had niet verwacht dat een website zo makkelijk kon zijn in onderhoud. Daarnaast krijgt elke klant van ons een live uitleg over hoe de website werkt maar ook krijgen klanten een document met daarin uitleg over hoe de website aangepast kan worden. Mochten ze het dan in de toekomst verleren ligt er een document klaar om het geheugen op te frissen.

Natuurlijk zijn wij ook héél blij dat wij Lingerlo konden voorzien van een nieuwe website en wij hopen dat ze nog lang blij is met haar nieuwe website.

Reactie klant

Lingerlo 4

Ook zo'n te gek project starten?

Neem dan snel contact met ons op!