Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Maas dak- & wandbeplating

Klantvraag

Wij willen graag een makkelijk aanpasbare & moderne website.

De website was verouderd en niet makkelijk aan te passen. Om dit in de toekomst beter te kunnen verzorgen heeft de klant het volgende hierover gezegd: "De website dient makkelijk aanpasbaar te zijn en over de veiligheid van de website willen wij niet hoeven nadenken."

De klant heeft ons verzocht hier een oplossing voor te leveren.

Meer dan een online visitekaartje

Ons voorstel luidde: een makkelijk aan te passen website waarbij de klant zelf zich niet hoeft druk te maken om de veiligheid van de website en er dagelijkse backups aanwezig zijn. Behalve dit willen we de klant met de nieuwe website ook een mogelijkheid bieden tot een platform waar de klant projecten en nieuws kan plaatsen.

Voorstel

Oplossing

Ons front-end WordPress systeem en service pakket.

Er wordt gevraagd om een oplossing voor een probleem die veel mensen ervaren. Wij hebben een nieuw systeem ontwikkeld waarbij het voor de klant veel makkelijker wordt om "aan de voorkant" tekstuele aanpassingen te kunnen doen.

In combinatie met ons servicepakket biedt dit de basis van een fijne website om zelf mee te kunnen werken maar waarbij o.a. e veiligheid van de website volledig bij ons ligt.

Een prachtig resultaat waar wij weer trots op kunnen zijn!

De klant is gelukkig helemaal tevreden met de nieuwe website die wij voor hen hebben ontwikkeld. "Een systeem dat makkelijker werkt dan Word, maar dan online".

Natuurlijk zijn wij ook super trots op het resultaat en willen wij Maas dak- en wandbeplating nogmaals hartelijk bedankt voor het leuke traject!

Reactie klant

Maas dak- & wandbeplating 4

Ook zo'n te gek project starten?

Neem dan snel contact met ons op!