Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Een nieuwe website

Cornelder Metaal

De website van de klant stond van dag op dag uit het niets ‘op wit’. Helaas had de hostingpartij geen backups en dit betekende dus dat er snel een nieuwe website moest komen.

“Help mijn website is gehackt”

De website van de klant stond van dag op dag uit het niets ‘op wit’. Helaas had de hostingpartij geen backups en dit betekende dus dat er snel een nieuwe website moest komen.

Cornelder Metaal 7
Cornelder Metaal 8

Nieuwe maatwerk website

Zo snel mogelijk een nieuwe maatwerk website ontwikkelen waar de stijl van de nieuwe huisstijl in doorgevoerd werd.

Snel klaar

Binnen 2 weken hebben wij een nieuwe maatwerk website voor Cornelder metaal ontworpen en ontwikkeld. Vervolgens was het enkel nog een kwestie van de nieuwe content erin plaatsen en de site kon live.

Cornelder Metaal 9
Cornelder Metaal 10

Een site die past bij mijn uitstraling.

De nieuwe website past bij de grote verbouwing die zij recentelijk hebben gehad aan het pand. Hiervoor was een nieuwe huisstijl ontwikkeld maar deze was nog niet doorgevoerd op de website. Nu de nieuwe website live staat en goed beveiligd is met ons servicepakket is de klant weer helemaal tevreden en klaar voor de toekomst.

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

2021, wij hebben er nu al zin in!

Om in het volgende jaar goed van start te kunnen gaan zullen wij vanaf 24 december t/m 1 januari onszelf klaarstomen voor 2021 en zijn wij dus gesloten! Maandag 4 januari staan we weer volledig voor jullie klaar!