Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Een gloednieuwe webshop

Diego Art

“Ik zou graag willen starten met een vernieuwde webshop, kunnen jullie mij hierbij helpen? Ook heb ik reeds een webshop en ik wil niet alle producten handmatig opnieuw hoeven toevoegen, weten jullie hier een oplossing voor?”

“Ik heb een webshop, deze wil ik vernieuwen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?”

“Ik heb een webshop, deze wil ik vernieuwen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?””Ik zou graag willen starten met een vernieuwde webshop, kunnen jullie mij hierbij helpen? Ook heb ik reeds een webshop en ik wil niet alle producten handmatig opnieuw hoeven toevoegen, weten jullie hier een oplossing voor?”

Diego Art 7
Diego Art 8

Wij maken het makkelijk voor je.

Ons voorstel luidde: Wij kunnen een nieuwe webshop maken die gebruik maakt van de meest moderne technieken zonder dat jij jouw producten uit jouw oude WooCommerce shop handmatig hoeft in te laden. Ook voegen we hier het Pulsief systeem aan toe om het makkelijker te maken om informatie pagina’s aan te passen.

Van productimport tot eindproduct.

Ook al heb je een huidige webshop, we kunnen altijd verbeteringen voor jou toevoegen. Gezien onze ervaring kunnen wij dit vaak al binnen een week regelen nadat alle informatie bij ons bekend is. Hiermee bespaar je jezelf tijd en een hoop gedoe.

Diego Art 9
Diego Art 10

Een fantastisch resultaat waar ik blij mee ben!

De klant had vooraf meerdere offertes aangevraagd en behalve dat wij de partij waren die het meest voordelig waren. Waren wij ook de partij die de offerte zonder teveel vakjargon hebben voorgelegd én het meest volledige pakket aan hebben geboden. Hier worden wij natuurlijk ook altijd blij van!

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.