Een totaal pakket

Fysio Sport & Manueel

Voor jezelf beginnen is spannend. Je wil goed beginnen.. maar waar begin je dan eigenlijk? Samen met de klant hebben wij gekeken naar haar wensen en doelen. Vervolgens hebben wij onze expertise erop los gelaten en zijn we tot een passend totaalplaatje gekomen!

Fysio Sport en Manueel 3
Fysio Sport en Manueel 4

“Ik begin deze zomer voor mezelf. Waar moet ik met de uitingen allemaal rekening mee houden?”

Een maatwerk website met afspraakmogelijkheid

Voor Fysio Sport & Manueel hebben wij voorgesteld alles van een logo, tot aan een huisstijl en de website te ontwikkelen.

Fysio Sport & Manueel richt zich op de persoonlijke kant van fysiotherapie met persoonlijke begeleiding. Dit hebben we dus in alle uitingen meegenomen.

Snel een afspraak maken en informatie vinden. Dat moet het doel van de website zijn. Ook de offline uitingen zoals flyers en visitekaarten zijn gericht op het bieden van informatie op een overzichtelijke manier.

Fysio Sport en Manueel 5
Fysio Sport en Manueel 6

Voor de klant hebben wij een volledig pakket op maat gemaakt. Van begin tot eind heeft dit traject een aantal weekjes geduurd. Zo snel kan het gaan! “Ik ben ontzettend trots met dit resultaat, ik ga goed van start!”

Fysio Sport en Manueel 7
Fysio Sport en Manueel 8
Fysio Sport en Manueel 9

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!