Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Een totaalpakket

Fysio Sport & Manueel

Vanaf het eerste moment dat de klant onze manier van aanpassen van een website zag was ze overtuigd. Dit wil ik ook in een modern jasje aan de hand van een van jullie Pulsief websites.

“Ik begin deze zomer voor mezelf”

“Waar moet ik allemaal rekening mee houden?” Voor Fysio Sport & Manueel hebben wij voorgesteld alles van een logo, tot aan een huisstijl en de website te ontwikkelen.

Fysio Sport en Manueel 7
Fysio Sport en Manueel 8

Een persoonlijke, professionele website!

Fysio Sport & Manueel richt zich op de persoonlijke kant van fysiotherapie met persoonlijke begeleiding. Dit hebben we dus in alle uitingen meegenomen.

Een maatwerk website met afspraakmogelijkheid

Snel een afspraak maken en informatie vinden. Dat moet het doel van de website zijn. Ook de offline uitingen zoals flyers en visitekaarten zijn gericht op het bieden van informatie op een overzichtelijke manier.

Fysio Sport en Manueel 9
Fysio Sport en Manueel 10

Een volledige pakket

Voor de klant hebben wij een volledig pakket op maat gemaakt. Van begin tot eind heeft dit traject een aantal weekjes geduurd. Zo snel kan het gaan! “Ik ben ontzettend trots met dit resultaat, ik ga goed van start!”

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.