Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Logo, huisstijl & Website

Noaberz Dinxperlo

Ik ben op zoek naar een volledig pakket voor mijn nieuwe onderneming. Een zaak in het hart van mijn dorp. Kunnen jullie hierbij helpen?

“Ik wil dat jullie helpen met mijn nieuwe concept”

Ik ben op zoek naar een volledig pakket voor mijn nieuwe onderneming. Een zaak in het hart van mijn dorp. Kunnen jullie hierbij helpen?

Noaberz Dinxperlo 7
Noaberz Dinxperlo 8

Een totaalpakket

Door gebruik te maken van ons totaalpakket kunnen we de klant in alles voorzien. Vanaf het maken van een logo tot het ontwikkelen van een huisstijl en passende website.

Informeren en boeken

Mensen moeten tickets kunnen boeken op de website voor de vele evenementen. Noaberz wil veel evenementen gaan organiseren. Tijdens Corona tijd komt het dan goed van pas als er een boekingssysteem is ingebouwd in de website.

Noaberz Dinxperlo 9
Noaberz Dinxperlo 10

Geslaagd concept

De eerste paar evenementen waren direct uitverkocht! Geen moeilijkheden, geen vragen. Alles was direct duidelijk voor de bezoekers. Heren bedankt!

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.